Thursday, April 1, 2010

Aktiviti MyPopia Best (part1)

Assalamualaikum...
Mula2 nak mohon maaf kepada sahabat2 kerana membiarkan blog yang lama bersawang tanpa posting or update..busy sket (ye ke???)
Ok, Straight to the point.... NaMo dah berpindah ke blog baru ni, so, nanti jenguk2 lah selalu, jadi follower n tegur2lah selalu...
NaMo nak juga update beberapa aktiviti yang telah disertai sejak beberapa bulan ni..
1) Aktiviti-get ready for viva thesis master pd bulan Feb yang lepas~Amboi lama betul get ready... Sebenarnye dah lama tinggalkan hal tesis sejak antar dulu... so, banyak nak kene revise balik...
2) Bila dah lepas viva, kene la edit balik apa yg salah n pemeriksa xpuas ati... Jenuh duk belajar balik apa yang dilupakan.huhu...tempoh 3 bulan tu lama..tapi sebenarnya NaMo mengejar date line lain...heheh..~Waiting 4 my baby..so, kene siapkan sebelum terdeliver...~doakan baby keluar cukup bulan n sifat yek..
3) Sambil2 sibuk nak viva ari tu, NaMo n sorang kawan sibuk la beraktiviti... salah satunye bukak gerai kat Bangi Youth Day (21 Feb 2010) @ Taman Tasik Cempaka, Bangi...
Jom layan gambar..
Fiza (kawan sejak tahun 1 lagi~sekarang dah tahun 3 Master=6 tahun la yek) sedang mengoreng nuget ayam Ramli...sambil masak, dia banyak bagi petua..maklumlah, sejak kecil jadi tukang masak untuk famili...(leh wat menantu ni)..

Dadih in making...

Dadih disimpan dalam proses penyejukan...erm...best2

nuget hasil gorengan Fiza (NaMo banyak tolong tengok je...)

keropok ikan yang baru siap digoreng...

Fiza bergaya di gerai kami...cantik kan?? Pemandangan kat belakang tu??? Taman Tasik Cempaka..

Gerai kami dikunjungi tauke tudung labuh instant... (kat atas meja tu- barang2 jualan kami~keropok segera, MyPopia~Simpulan Kasih, dadih, Nuget, keropok goreng n MyPopia~ Pedas)


Ni anak usrah sahabat kami... penetap di gerai kami sambil menunggu pertandingan mewarna... (jadi tukang promot sekali)
 Ni orang penting dalam projek best ni... My hubby yang banyak tolong... thanks a lot  yek... Lain kali tolong lagi...

ok, tu je gambr yg nak tunjuk..sebenarnya banyak lagi... malas nak tunjuk... heheh... 
Walaupun jualan kami xhabis (petang tu hujan sangat lebat)...tapi pengalaman yang dapat tu yang best... Lain kali nak jual lagi...sangat best!!!

No comments:

Post a Comment